Ξενοδοχείο Πετάλι στη Σίφνο | Κρατήσεις | Επικοινωνία
français | english
Σίφνος ξενοδοχείο Πετάλι
Τηλ. 22840 33024
email:

Ξενοδοχεία με πισίνα στη Σίφνο Σίφνος ξενοδοχείο Πετάλι Σίφνος ξενοδοχείο Πετάλι - Πισίνα Σίφνος ξενοδοχείο Πετάλι - Πισίνα Σίφνος ξενοδοχείο Πετάλι - Πισίνα Σίφνος ξενοδοχείο Πετάλι - Πισίνα Σίφνος ξενοδοχείο Πετάλι - Πισίνα Σίφνος ξενοδοχείο Πετάλι - Πισίνα Σίφνος ξενοδοχείο Πετάλι - Πισίνα Σίφνος ξενοδοχείο Πετάλι - Πισίνα Σίφνος ξενοδοχείο Πετάλι - Πισίνα Σίφνος ξενοδοχείο Πετάλι - Πισίνα Σίφνος ξενοδοχείο Πετάλι - Πισίνα Σίφνος ξενοδοχείο Πετάλι - Πισίνα Καλώς ήρθατε στο ξενοδοχείο Πετάλι Πανοραμική θέα στη θάλασσα από το ξενοδοχείο Πετάλι στη Σίφνο Εξωτερικοί χώροι του ξενοδοχείου Πετάλι στη Σίφνο Σίφνος ξενοδοχείο Πετάλι - Πισίνα
Σίφνος ξενοδοχείο Πετάλι

Ξενοδοχείο Πετάλι

Στο ξενοδοχείο Πετάλι θα βρείτε έναν ευχάριστο συνδυασμό των σύγχρονων προτύπων της άνεσης με την παραδοσιακή Σιφναίικη αρχιτεκτονική. Χτισμένο σε διαφορετικά επίπεδα, προσφέρει μία διαφορετική εμπειρία διακοπών για όλους όσους θέλουν να αφήσουν πίσω τους την καθημερινότητα. Σε λιγότερο από 15-20 λεπτά οδηγώντας βρίσκεται το λιμάνι και οι παραλίες της Σίφνου.

Το γαλήνιο τοπίο, η διακριτική φροντίδα και το ποιοτικό σέρβις του προσωπικού μας θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας, και σας εγγυώνται τις πιο ζωηρές αναμνήσεις των διακοπών σας. Οι διακοπές σας στη Σίφνο θα σας μείνουν αξέχαστες και αναμφίβολα θα θέλετε να ξανάρθετε.

Το ξενοδοχείο Πετάλι, προσφέρεται για ένα ρομαντικό διάλλειμα ή για απόλυτη ξεκούραση και χαλάρωση και θα γίνει το δεύτερο σπίτι σας.

Εντυπώσεις

Μία επιλογή από ευχαριστίες και σχόλια των πελατών μας.

Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο ξενοδοχείο Πετάλι και να φροντίσουμε η διαμονή σας να είναι αξέχαστη και ευχάριστη, όπως την ονειρεύεστε.

περισσότερα

ξενοδοχεία Σίφνου

Ξενοδοχείο Πετάλι

Πάνω Πετάλι Σίφνος - Τ.Κ. 84003

Τηλ.: 2284033024

Fax: 2284033391

Παροχές & Υπηρεσίες Τα δωμάτια Εκδηλώσεις Κρατήσεις Τοποθεσία Τιμές & Προσφορές

© 2013 Ξενοδοχείο Πετάλι, Σίφνος
Δημιουργία-Φιλοξενία: Λυσιτέλεια